Nyhetsarkiv

1:a pris i Swedish Learning Awards!

2015-10-07
För andra gången på tre år vann Houdini första pris för "Årets innovation" inom svensk eLearning! Projektet "Utbildning för förtroendevalda" gjordes ihop med och för Teaterförbundet. Utbildningen syftar till att ge bättre förutsättningar för förtroendevalda att företräda alla medlemmar på en arbetsplats, i yrkesfrågor, i scen- och filmpolitik regionalt och nationellt, på filminspelning kort sagt i det som berör medlemmar i arbetslivet och i yrkesutövande.

Utbildning för förtroendevalda är en nyskapande produkt i och med att den tar fasta på de landvinningar öppen källkod gjort de senaste åren, och använder WordPress och öppna standarder för att på ett billigt och effektivt sätt skapa en eLearning med LMS-funktionalitet. Utbildningen är lätt för kunden att uppdatera kontinuerligt och kan användas på i stort sett alla plattformar, datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

Lösningen tar ett kreativt grepp på eLearning i och med att innehållet anpassats till målgruppens behov av tillgång och deras tekniska förutsättningar. Innehållet har också anpassats till användarnas vanligaste utbildningssituation; korta lektioner som en går igenom närhelst tillfälle ges, på mobila enheter. Tillgängligheten med denna typ av lösning är oöverträffad kontra lösningar som bygger på proprietära standardverktyg. Innovationen möjliggör också för små och medelstora företag att aktivt arbeta med en utbildningsstrategi som inkluderar uppföljning och styrning, utan kostsamma investeringar i system som inte är anpassade efter deras behov.

Vi är sjukt stolta över att återigen tagit hem första pris i denna kategori som vi håller som den mest intressanta.

Till Teaterförbundet >>
Till Swedish Learning Awards hemsida >>

Bilderna från prisgalan är tagna av Emil Anderssons Foto.

Fler nyheter