Nyhetsarkiv

Prisbelönt utbildning

2012-04-13
För tredje året i rad belönades Houdini igår på Swedish Learning Awards. Utbildningen Sparsam körning - Arbetsmaskiner, skapad för vår långvariga kund TYA, fick silver i  kategorin Bästa standardproduktion 2011. Enligt juryn har Houdini och TYA levererat ...
En snygg och stark lärupplevelse som på ett lekfullt och inspirerande sätt når en hög pedagogisk nivå. Produktionen har en smakfull blandning av spelmoment och fakta i text, bild och filmsekvenser. Produktionen sporrar deltagaren till att aktivt lära sig mer för att nå varje delmål. Uppföljning av resultat speglas och ger hög önskvärd kompetens.

Vi är glada och stolta över att än en gång uppmärksammas bland de bästa utbildningsproducenterna i Sverige, och vill rikta ett särskilt tack till TYA för att de ger oss tillfället att skapa prisbelönt utbildning med dem.

Nästa år siktar vi på att vara bland de prisbelönta på Swedish Learning Awards för fjärde året i rad! Vill du  vara där med oss? Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för er.

Fler nyheter