Portfolio

Kungens kurva – ny sajt

2015-01-10
Företagarföreningen Kungens kurva var i behov av att uppdatera sin hemsida med en ny formgivning och textproduktion. Houdini fick uppdraget!

Målet med uppdateringen är att besökare ska kunna få en överblick över Kungens kurvas shoppingutbud och lockas till besök och återbesök. Ett annat mål är att företagare som söker lokaler för uthyrning ska kunna finna information och kontaktuppgifter till fastighetsägare. I övrigt ville också företagarföreningen är att allmänheten ska kunna finna information om Kungens kurvas fysiska utveckling på kort och lång sikt.

Houdinis förslag bygger på Wordpress som är ett publiceringssystem, baserat på öppen källkod. En lösning baserad på öppen källkod sparar både tid och kostnader. Plattformen är fri från licensavgifter och kunden är fria att kostnadseffektivt administrera, testa ny funktionalitet och bygga ut webbplatsen efter behov.

Resultatet blev en responsiv sajt med "one page design". Arbetet med sajten pågår fortfarande men en första version ligger redan ute.

Ni ser resultatet här!

 

Fler projekt

2016-06-13