Portfolio

Nordic eCommerce Summit 2011

2012-05-07

Nordic eCommerce Knowledge är ett bolag som vill vara med och sätta nordisk e-handel på världskartan. Nordic eCommerce Knowledge främsta uppgift är att samla in och sprida kunskap kring e-handel till alla som har ett intresse för den.

På NeCS 2011 samlas branschen för att diskutera trender och framtid inom ehandeln.Houdini anlitades för att står för den kompletta kamerabevakningen av eventet som genomfördes på Hotel Waterfront i Stockholm. Dels skulle stora scenen täckas men man skulle också genomföra ett stort antal intervjuer med talare och besökare samt fånga känslan och stämningen på plats.

Kraven var höga på snabb publicering av samtligt material. Tre kameror körde live på stora scenen i full HD. Videon mixades på plats och presenterades på tre stora dukar i salongen. På plats fanns tekniker som redigerade och kodade materialet för direkt publicering löpande på Internet. En memorandumfilm i reportageform fångade entusiasm och energi från de medverkande och får också användning för att dra besökare till nästa års summit.

Fler projekt

2016-06-13