Portfolio

SEI Timeline

2009-10-08
SEI är ett oberoende internationellt institut. De har engagerat sig i miljö- och utvecklingsfrågor på lokal, nationell, regional och global nivå i mer än 20 år

2009 firade SEI 20 år som organisation och ville uppmärksamma viktiga händelser i organisationens historia. Målet var att skapa en attraktiv och lärorik presentation som använde text, bild, ljud, 3D och video för att öppna fönstret mot de 20 årens händelser.

Houdini angrepp utmaningen genom att skapa en Rapid eLearning-produktion i form av en interaktiv tidslinje. Designen synkades med den grafiska profilen för jubileumet och Flash användes för att leverera upplevelsen i användarens webbläsare. Houdini skapade även ett enkelt system för SEI så att de själva enklet kan uppdatera tidslinjen med nytt innehåll.

SEI Timeline vann silver i klassen Bästa eLearning på Swedish Learning Awards 2010. Juryns motivering:

"Ett gediget arbetet har lagts på att bygga en attraktiv och inspirerande sajt för att informera om institutets verksamhet. Produktionen har en hög interaktivitetsnivå där upplevelsen står i fokus och användaren bjuds att utforska innehållet helt efter eget intresse."

Klicka här för att besöka SEI:s webbplats.

Klicka här för att utforska tidslinjen.

Fler projekt

2019-06-04