Webb

Elektroniska platser och budskap.

Det händer på webben

På webben når du ut med ditt budskap och kan berätta om ditt företag eller din organisation. Du kan utbilda och informera, eller bjuda in till dialog. Och har du tjänster och produkter så kan du erbjuda dem direkt till kunderna. Vi hjälper dig med en lösning.

101010

Vi har specialiserat oss inom programmering och systemutveckling för att kunna leverera webb, interaktiva lösningar och appar. Vi använder beprövad teknik men också nya innovationer för att bygga det du vill ha för att uppnå dina mål. Vi utnyttjar AI-teknologi för att vässa våra processer och leverera med en högre kvalitet. Det kan handla om kontroll av kod eller som en del av de kreativa processerna, exempelvis bildskapande. 

Vi arbetar gärna med teknik och publiceringssystem baserade på öppen källkod. Det betyder att både vi och våra kunder får tillgång till licens- och kostnadsfri verktyg som är enkla och kostnadseffektiva att modifiera efter behov.

Tillgänglighet där det behövs

Som vi ser det så vinner alla på bättre tillgänglighet. Därför är det en naturlig del av vårt arbete. Många av våra uppdrag följer standarder för tillgänglighet enligt WCAG:s riktlinjer.

Vår webbdesign är naturligtvis responsiv och anpassad för desktop, mobiler och surfplattor.

En kreativ röra är en del av utvecklingsprocessen.

Support i världklass

Hos oss får du en nära supportkontakt när din webb är klar. De som hjälper dig är utvecklarna som byggt och kan just din webbplats. Vi svarar på stora och små frågor. Och vi hjälper dig naturligtvis att uppdatera din webbplats med nytt content.

Behöver du en ny webb?

Hör av dig så berättar vi hur vi kan hjälpa till.